Το γλυκό σημείο

Ένα πάθος για την εξερεύνηση και την περιπέτεια πήρε Ben Bartley σε πολλά ταξίδια κατάδυσης, όπου ήταν ενθουσιασμένος για να αλληλεπιδρούν με αυτό το πολύ-κακομαθημένο αρπακτικό κορυφή, το υπέροχο καρχαρία. Κατά τη διαδικασία, έλαβε γνώση της δεινής κατάστασης του καρχαρία, πώς αντανακλούσε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν άλλα απειλούμενα πλάσματα, και πώς συνδέεται με την περιβαλλοντική επιδείνωση του πλανήτη. Chum Gorilla

Ένα πάθος για την εξερεύνηση και την περιπέτεια πήρε Ben Bartley σε πολλά ταξίδια κατάδυσης, όπου ήταν ενθουσιασμένος για να αλληλεπιδρούν με αυτό το πολύ-κακομαθημένο αρπακτικό κορυφή, το υπέροχο καρχαρία. Κατά τη διαδικασία, έλαβε γνώση της δεινής κατάστασης του καρχαρία, πώς αντανακλούσε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν άλλα απειλούμενα πλάσματα, και πώς συνδέεται με την περιβαλλοντική επιδείνωση του πλανήτη.

Chum Gorilla Erewhon Βενετία

Και τον εισήγαγε στην WildAid, μια αποτελεσματική μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τη διατήρηση των ειδών μέσα από το φακό της πειθούς των καταναλωτών και την υποστήριξη της κοινότητας.

Αλλά ήταν η αναζήτηση για υγιεινά φρούτα αντιμετωπίζει για τα παιδιά του που οδήγησε σε αυτό το ενδιαφέρον ζευγάρι των καρχαριών και σνακ. Διαπιστώνοντας ότι τα περισσότερα από αυτά που ήταν διαθέσιμα ήταν γεμάτη με πρόσθετα σάκχαρα, ούλα και συντηρητικά, Bartley σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα για την οικογένειά του-και έτσι ξεκίνησε την περιπέτεια της δημιουργίας Chum Bites.

“Συνειδητοποίησα ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλύτερο καθαρό συστατικό, αποξηραμένα φρούτα σνακ, αλλά κατασκευάζονται ως καραμέλα. Δεν προστίθεται ζάχαρη, γεμάτη από τη φυσική καλοσύνη των βιταμινών και των μετάλλων, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, και μαλακό δάγκωμα σαν κολλώδης αρκούδες. Μόλις αυτό συλλήφθηκε, ήταν εύκολο να συγχωνευθεί με το πραγματικό πάθος μου για τη διατήρηση καρχαριών.»

Η σύλληψη αυτής της καθαρής, φρούτης-μόνο διαδικασίας δεν ήταν καμία βόλτα στο πάρκο, εν τούτοις. Υπάρχει ένας λόγος που τα συμβατικά σνακ περιέχουν όλα αυτά τα πρόσθετα και τα συστατικά- κάνουν τη διαδικασία παρασκευής πολύ φθηνότερη και ταχύτερη. Αλλά Bartley ήταν αποφασισμένος να κολλήσει στα όπλα του και να χρησιμοποιήσει τίποτα, αλλά ολόκληρο το φρούτο, και τελικά Chum Bites προέκυψε με επιτυχία (και νόστιμα).

Και τότε ήρθαν οι καρχαρίες -και οι ελέφαντες, πολικές αρκούδες, pangolins, ρινόκεροι, pandas, και περισσότερο-προφίλ σε Chum Bites πακέτα, συνδυάζοντας σνακ με τη μάθηση. «Θέλουμε να δείξουμε πώς η διατήρηση, η προστασία των άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, η διακοπή του παράνομου εμπορίου άγριων ειδών και η προστασία της υγείας των ωκεανών μας είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον του δικού μας είδους», λέει ο Bartley.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες