Πώς να φάτε τις βιταμίνες σας

Mascha Davis μεγάλωσε τρώει θρεπτικά-πυκνά "και πραγματικά νόστιμα" ρωσικά και ουκρανικά πιάτα που η μαμά της μαγειρεμένα-"πολλά παραδοσιακά τρόφιμα όπως borscht και πολλές από τις διαφορετικές ρωσικές σαλάτες με πολλά λαχανικά." Τώρα, ο εγγεγραμμένος διαιτολόγος, διατροφολόγος, και συγγραφέας θέλει να γεμίσετε το πιάτο σας με βιταμίνες και μέταλλα πάρα πολύ. Φάτε βιταμίνες σας κάλυψη (1) Davis τονίζει τη σημασία της

Mascha Davis μεγάλωσε τρώει θρεπτικά-πυκνά “και πραγματικά νόστιμα” ρωσικά και ουκρανικά πιάτα που η μαμά της μαγειρεμένα-“πολλά παραδοσιακά τρόφιμα όπως borscht και πολλές από τις διαφορετικές ρωσικές σαλάτες με πολλά λαχανικά.” Τώρα, ο εγγεγραμμένος διαιτολόγος, διατροφολόγος, και συγγραφέας θέλει να γεμίσετε το πιάτο σας με βιταμίνες και μέταλλα πάρα πολύ.

Φάτε βιταμίνες σας κάλυψη (1)
Davis τονίζει τη σημασία της κατανάλωσης θρεπτικών συστατικών μαζί σε ολόκληρα τρόφιμα στο νέο βιβλίο της, Φάτε βιταμίνες σας: Ο οδηγός σας για τη χρήση φυσικών τροφίμων για να πάρει τις βιταμίνες, μέταλλα, και θρεπτικά συστατικά ανάγκες του σώματός σας. «Η έρευνα δείχνει όλο και περισσότερο ότι υπάρχουν τόσες πολλές ενώσεις στα τρόφιμα που συνεργάζονται σε συνέργεια», λέει. “Είναι πολύ δύσκολο να απομονωθούν και δεν εργάζονται μεμονωμένα με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν όταν είναι όλοι μαζί. Υπάρχουν ενώσεις που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι βιταμίνες και τα μέταλλα απορροφώνται που είναι σε αυτό το φρούτο ή λαχανικό, έτσι ώστε η απορρόφηση δεν πρόκειται να είναι η ίδια αν έχουμε μόνο ότι η βιταμίνη ή το ορυκτό απομονώνεται σε ένα χάπι. Θα λειτουργήσει διαφορετικά στο σώμα.”

Το φιλικό προς το χρήστη βιβλίο του Davis, που είναι γεμάτο γεγονότα και με συνταγές, είναι επίσης ένα θρεπτικό αλφαβητάρι κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, κοινωνικά απομονωμένες εποχές. “Όλες οι συνταγές του βιβλίου είναι το είδος της βελτιστοποιημένης για την ενίσχυση της υγιούς ανοσίας,” λέει.

Ο καθένας θέλει να ξέρει …
BN: Ποια είναι τα αγαπημένα σας Φάτε βιταμίνες συνταγές για την ενίσχυση της ανοσίας;

MD: Το τέλειο προβιοτικό πρωινό μπολ έχει ελληνικό γιαούρτι, έτσι είναι μια πραγματικά καλή πηγή προβιοτικών και άπαχο
Πρωτεΐνη. Τόσο μεγάλο μέρος της ανοσίας μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα συνδέονται με το έντερο, έτσι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε διατηρώντας τα έντερα μας υγιή και τρώνε πολλά καλά προβιοτικά. Και το Αντιφλεγμονώδες Καρύδι και Σπόρος Super Σαλάτα έχει πολλά superfoods. Έχει φαγόπυρο, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χωρίς γλουτένη δημητριακά, και κουκουνάρια, σπόροι κολοκύθας, και σπόρους κάνναβης, τα οποία είναι μία από τις αγαπημένες μου πηγές φυτικής προέλευσης πρωτεΐνης. Υπάρχει επίσης φρέσκο δυόσμο, φρέσκα μικτά χόρτα, και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, έτσι ώστε όλα αυτά τα τρόφιμα έχουν τα μέταλλα και τις βιταμίνες-συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε-που είναι τόσο σημαντικά για την υγεία σας.

BN: Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές λίπους για την αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας των βιταμινών Α, D, E, και K;

MD: Αυτές είναι όλες οι λιποδιαλυτές βιταμίνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα τις απορροφήσουμε γρήγορα όταν καταναλώνονται με τρόφιμα που περιέχουν λίπος. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η κατανάλωση ολόκληρης της συσκευασίας των τροφίμων είναι τόσο σημαντική σε αντίθεση με τα θρεπτικά συστατικά μόνο στην απομόνωση, επειδή πολλές φορές αυτά τα θρεπτικά συστατικά θα έρθουν στη σωστή συσκευασία που περιέχει ήδη εκείνα τα στοιχεία που είναι σημαντικά για την απορρόφηση. Για παράδειγμα, η βιταμίνη Ε βρίσκεται συχνά σε ξηρούς καρπούς και σπόρους, οι οποίοι έχουν φυσικά πολλά υγιή λίπη. Τα ακόρεστα λίπη όπως το ελαιόλαδο και οι ξηροί καρποί είναι οι κορυφαίες συστάσεις όταν πρόκειται για τα είδη των τροφίμων που χρειαζόμαστε για τη βέλτιστη απορρόφηση και διαθεσιμότητα λιποδιαλυτών βιταμινών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες