Καλλιέργεια διατροφή σας με λαχανάκια

Όταν Organic Avenue συνιδρυτής και Juicero ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟς Doug Evans άρχισε να αυξάνεται βλαστούς στον πάγκο του πριν από 20 χρόνια, ενώ ζουν στην απομακρυσμένη έρημο καλιφόρνια, δεν είχε ιδέα ότι ο νέος σκοπός της ζωής του ως συνήγορος βλαστών ήταν επίσης να ριζώσει. Καθώς πήρε τον έλεγχο της διατροφής του και άρχισε να ερευνά αυτόν τον βιώσιμο τρόπο διατροφής,

Όταν Organic Avenue συνιδρυτής και Juicero ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟς Doug Evans άρχισε να αυξάνεται βλαστούς στον πάγκο του πριν από 20 χρόνια, ενώ ζουν στην απομακρυσμένη έρημο καλιφόρνια, δεν είχε ιδέα ότι ο νέος σκοπός της ζωής του ως συνήγορος βλαστών ήταν επίσης να ριζώσει. Καθώς πήρε τον έλεγχο της διατροφής του και άρχισε να ερευνά αυτόν τον βιώσιμο τρόπο διατροφής, «άρχισα να συνειδητοποιώ ότι τα λάχανα θα μπορούσαν να είναι η απάντηση στην προσωπική διατροφή και την επισιτιστική ασφάλεια για τους ανθρώπους παντού», λέει ο Evans.

“Ακριβώς για κάθε βιταμίνη και θρεπτικά συστατικά μπορεί να βρεθεί σε βλαστούς. Είναι απλά ένα θέμα που βλασταίνει τρώτε για υψηλότερους βαθμούς ορισμένων θρεπτικών συστατικών», λέει. Και ακόμη και εκείνοι που έχουν πάει εδώ και καιρό με βάση τα φυτά μπορούν να μέχρι το παιχνίδι τους. “Τα λάχανα περιέχουν όλες τις ισχυρές, φυσικές ενώσεις, αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα φυτά σε υψηλές συγκεντρώσεις.”

Evans δημιουργήσει ένα εργαστήριο βλάστησης, συνέντευξη εμπειρογνώμονες-“από λειτουργικά και φυτικά φάρμακα MD για να κετογόνο και παλαιό συνήγοροι / διατροφολόγοι, οι οποίοι συμφωνούν για την αξία στη βλάστηση”-και έγραψε το πρόσφατα κυκλοφόρησε Το Βιβλίο Βλαστών: Πατήστε στην Εξουσία του πλανήτη πιο θρεπτικά τρόφιμα. Ελπίζει ότι αυτή η εισαγωγή στην βλάστηση, η οποία περιλαμβάνει 40 βλαστός-κεντρικές συνταγές, ανοίγει μια συζήτηση για μια μορφή διατροφής που κάποτε θεωρείται “στο περιθώριο, hippie τροφίμων, ή χρησιμοποιείται μόνο ως γαρνιτούρα ή αξεσουάρ,” προσθέτει. “Η αποστολή μου είναι να δω τα λάχανα να κινούνται προς το κέντρο της πλάκας ή τουλάχιστον να γίνονται ένα κανονικό μέρος της διατροφής μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες