Η Keto-Φιλική Νότια Παραλία Διατροφή

Ο εθισμός στη ζάχαρη είναι το ίδιο με το αλκοόλ, τα τσιγάρα ... κάθε εθισμό», λέει ο Arthur Agatston, MD, συγγραφέας του South Beach Διατροφή και την τελευταία του, Η Νέα Keto-Friendly South Beach Διατροφή. Αλλά μπορείτε να το νικήσει, προσθέτει-για τα καλά. Ως κάποιος που έχει αγωνιστεί με το δικό του εθισμό στη ζάχαρη, Agatston γνωρίζει τις παγίδες της

Ο εθισμός στη ζάχαρη είναι το ίδιο με το αλκοόλ, τα τσιγάρα … κάθε εθισμό», λέει ο Arthur Agatston, MD, συγγραφέας του South Beach Διατροφή και την τελευταία του, Η Νέα Keto-Friendly South Beach Διατροφή. Αλλά μπορείτε να το νικήσει, προσθέτει-για τα καλά.

Ως κάποιος που έχει αγωνιστεί με το δικό του εθισμό στη ζάχαρη, Agatston γνωρίζει τις παγίδες της διατροφής μόνο πάρα πολύ καλά. “Όταν έβαλα βάρος στην κοιλιά μου μετά την απάτησα, η γυναίκα μου θα έλεγε, ‘Arthur, μπορείτε να κάνετε μόνο ραδιόφωνο,'” θυμάται.

Αλλά αντί να τα παρατήσει, βρήκε τη μόνιμη θεραπεία. “Νιώθω πολύ καλύτερα. Το αποκαλώ πραγματικά πηγή της νεολαίας», λέει μετά από να μείνει λεπτός και πλήρης της ενέργειας για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Και το ίδιο ισχύει και για τους ασθενείς του που υιοθέτησαν αυτές τις νέες διατροφικές συνήθειες.

Τι νέο υπάρχει
Νέα διατροφή Agatston μειώνει υδατάνθρακες αρκετά για να ενεργοποιήσετε τα ένζυμα που καίνε το υπερβολικό σωματικό λίπος, αλλά δεν είναι τόσο χαμηλή που είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Και τελειώνει το πρότυπο της διατροφής όλη την ημέρα-το δημοφιλές χόμπι της «βοσκής». Από την άποψη της υποκείμενης επιστήμης, συνδυάζει δύο αποτελεσματικές αρχές: τη διατροφή keto και διαλείπουσα νηστεία.

Agatston έχει διαπιστώσει ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, τρώει λίγο πιο ανεπεξέργαστα υδατάνθρακες και πρωτεΐνες από ό, τι θα κάνατε στην πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτα κετο μπορεί να παράγει συγκρίσιμα οφέλη. Αλλά είναι πιο εύκολο από μια “δίαιτα” που αναπόφευκτα τελειώνει μια μέρα.

Ο συγχρονισμός των τροφίμων είναι εξίσου σημαντικός. Για χρόνια, πολλοί διατροφολόγοι πίστευαν ότι τα μικρά, συχνά γεύματα-κάθε τρεις ώρες ή έτσι-ήταν απαραίτητα για να κρατήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σταθερή και την πρόληψη πόθους. Δεν είναι έτσι, λέει ο Agatston? “Τώρα ξέρουμε ότι κάνουν το αντίθετο.”

Γιατί τρώει συχνά είναι θανατηφόρα
Ίσως γνωρίζετε ότι η κατανάλωση υδατανθράκων αυξάνει το σάκχαρο του αίματος, και στη συνέχεια τα επίπεδα ινσουλίνης αυξάνονται σε ανταπόκριση και σταγόνες σακχάρου στο αίμα. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση, αλλά το να τρως πολύ συχνά μπορεί να το κάνει να πάει στραβά.

Με συχνά γεύματα ή σνακ, η ινσουλίνη αυξάνεται σημαντικά περισσότερο από ό, τι θα ήταν με λιγότερα γεύματα. Ακόμη και αν έτρωγατε την ίδια ποσότητα τροφής σε ένα μεγάλο γεύμα, η ινσουλίνη σας θα αυξηθεί σημαντικά λιγότερο.

«Όταν τα επίπεδα ινσουλίνης σας είναι υψηλά, εμποδίζουν την πρόσβαση στο λίπος,» λέει Agatston, «έτσι, περπατάτε γύρω πεινασμένοι όλη την ώρα, ακόμα κι αν έχετε πολύ υπερβολικό λίπος.»

Η υψηλή ινσουλίνη είναι αυτό που επιτρέπει στις αρκούδες να φαράγγι και συνεχώς να αποκτήσουν βάρος μέσω του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου. «Οι αρκούδες είναι αδηφάγοι πεινασμένοι ακόμα κι αν έχουν 400 λίβρες του αποθηκευμένου λίπους,» λέει; “Μπορούν να φάνε 30.000
μούρα ανά ημέρα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες