Ελαφριά καλοκαιρινή σχάρα

Ψήσιμο ροδάκινα τους δίνει μια υπέροχη, μαλακό καπνιστή γλυκύτητα που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Εδώ, συνδυάζονται με στήθη κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μια συμπληρωματική σάλτσα λεμονιού, μουστάρδας και φρέσκου βασιλικού για να μετατρέψουν τα απλά συστατικά σε γκουρμέ είσοδο. Όσο περισσότερο μαρινάρετε το κοτόπουλο, τόσο πιο δυνατή είναι η γεύση. Το πρόβλημα είναι ότι η μαρινάδα τελικά θα σπάσει τις μυϊκές

Ψήσιμο ροδάκινα τους δίνει μια υπέροχη, μαλακό καπνιστή γλυκύτητα που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Εδώ, συνδυάζονται με στήθη κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μια συμπληρωματική σάλτσα λεμονιού, μουστάρδας και φρέσκου βασιλικού για να μετατρέψουν τα απλά συστατικά σε γκουρμέ είσοδο.

Όσο περισσότερο μαρινάρετε το κοτόπουλο, τόσο πιο δυνατή είναι η γεύση. Το πρόβλημα είναι ότι η μαρινάδα τελικά θα σπάσει τις μυϊκές ίνες του κοτόπουλου. Η λύση; Ετοιμάζουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε το πρωί αντί για το προηγούμενο βράδυ. Νιώστε ελεύθεροι να προσθέσετε περισσότερα ροδάκινα ή να διπλασιάσετε όλη τη συνταγή για νόστιμα αποφάγια όλη την εβδομάδα. Τα υπόλοιπα διατηρημένα με απλή ψύξη ψητά ροδάκινα μπορούν να προστεθούν στις σαλάτες ή να τεμαχιστούν σε μια ελαφριά salsa για το βόειο κρέας, το χοιρινό κρέας, το ψάρι, ή τη γαλοπούλα. Απολαύστε!

Σημειώσεις από το Clean Food Coach:
Κοτόπουλο στήθη σχάρα πιο ομοιόμορφα αν έχουν ένα ομοιόμορφο πάχος. Για να τους ακόμη και επάνω, βάλτε τα στήθη κοτόπουλου μεταξύ των φύλλων του κερωμένου εγγράφου ή μέσα σε ένα μεγάλο ανοικτό πλαστικό baggie και λίβρα σε ένα ομοιόμορφο πάχος με την ομαλή πλευρά ενός σφυρί κρέατος ή την άκρη ενός τηγάνι πρίν μαρινάρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

Kατηγορίες